Igazságügyi szakértői adatlap


kép
Tóth Szabolcs
010491
SZ 280457
2013-04-09
Csongrád megye
6724 Szeged, Kossuth L. sgt. 62.
6724 Szeged, Kossuth L. sgt. 62.
+36-30/488-05-64
Aktív

Területek

  • 6. Informatikai és hírközlési

    A József Attila Tudományegyetem (Szegedi Tudományegyetem) programozó matematikus szakának elvégzése óta, számítástechnikai vállalkozóként dolgozom. Megfelelő tapasztalatot és tudást szereztem a hálózatok és rendszergazdai tevékenységek, valamint informatikai ismeretek területén. Az utóbbi időszakban az igazságszolgáltatásban informatikusi, statisztikusi és hálózati-rendszergazdai feladatokat láttam el. Jelenleg oktatási intézmények munkáját segítem.
    Folyamatosan foglalkozom hardver és szoftver szaktanácsadással, számítástechnikai és irodatechnikai eszközök, berendezések és kellékanyagok beszerzésével, beüzemelésével és javításukkal. 8 éven keresztül működtettem kereskedelemmel és szervízeléssel foglalkozó számítástechnikai stúdiót.
    Számítástechnikai berendezések és szoftverek értékének megállapításában, selejtezésében is részt vettem. Informatikai és irodai költségek optimalizálásában, számítástechnikai hálózat megtervezésében, kiépítésében is szaktanácsadással szolgálok.
    Végzek szakértői munkát szoftver értékének, elkészültségi szintjének megállapítása, véleményezése, dokumentálása témakörben is.

Nyelvismeretek

Nyelv Nyelvismeret szintje
angol Alapfok
német Középfok

Fájlok

 Nincs fájl felvéve