Igazságügyi szakértői adatlap


kép
Rusznák András
010582
SZ 280569
2013-07-24
Budapest
Fáy utca 75. B lph. 3 em. 301 a.
Fáy utca 75. B lph. 3 em. 301 a.
+36 30 555 8988
Aktív

Területek

 • 5. Közlekedési és ipari

  Rusznák András vagyok, 1980. október 6-án születettem Budapesten. A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen 2006-ban szereztem közlekedésmérnöki mesterdiplomát közlekedésbiztonsági mellékszakirányon, majd 2013-ban szakmérnöki diplomát, amely után elnyertem igazságügyi szakértői kinevezésemet.

  Saját cégemben, a Mobile Expert Kft-ben végzem igazságügyi szakértői munkában, a cég szintén be van jegyezve az igazságügyi szakértők névjegyzékébe. Emellett használt gépjárművek állapotfelvételével és érték meghatározásával, roncs (maradvány) érték számítással, javítási költségkalkulációk készítésével, értékcsökkenés számítással is foglalkozom. Szakértő munkám ezen során gépjárművek meghibásodásvizsgálata merül fel a legtöbbször, ezek a megbízások leginkább a használt járművek vásárlása utáni reklamációk során keletkeznek.

  Éppen a használt autók megvásárlását követő csalódások csökkentése érdekében hoztam létre 2014-ben a GOR-CAR Kft-t, amelyben kollégámmal a több mint 10 éves járművizsgálati tapasztalataimra támaszkodva végzünk vásárlás előtti használt autó állapotfelmérést, méghozzá a jármű tárolási helyén. További információ: wwww.gor-car.hu

  Publikáció: a járművek működésével kapcsolatos témákban, a közlekedéselmélet témakörben, valamint a használt járművek vizsgálati tapasztalatairól állandó rovataimban, az Autószektor című on-line autós magazinban rendszeresen írok cikkeket. (www.autoszektor.hu; Anyukám is érteni fogja és Mesél a szakértő rovatok.)

  Legkorszerűbb műszerparkunkban megtalálható Bosch járműdiagnosztikai berendezés, így gyakorlatilag a jármű vezérlőegységéből (számítógépéből) közvetlenül tudunk adatokat nyerni.

  Forduljon hozzám bizalommal!

Nyelvismeretek

Nyelv Nyelvismeret szintje
angol Középfok

Fájlok

 Nincs fájl felvéve